Sherbmet tona dhe cmimet

Me shume te qeshur, me shume fat

Lokacion: Скопје

Stomatologji e Përgjithshme
Kontroll Kohezgjatja 15 minuta
RTG Intraor Kohezgjatja 15 minuta
Profilaksia lokale e fluorit Kohezgjatja 15 minuta
Profilaksia lokale e fluorit Kohezgjatja 15 minuta
Trajtimi i kanaleve rrënjësore Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimi i dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimin e dhëmbit Kohezgjatja 30 minuta
Nxjerrja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit Kohezgjatja 30 minuta
Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj Kohezgjatja 30 minuta
Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë Kohezgjatja 30 minuta
Zbardhja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Ортодонција
Постава на фиксни протези Cmimi i sherbimit: Kohezgjatja 30 minuta
Ортодонтска контрола Kohezgjatja 15 minuta
Падната брекета Kohezgjatja 15 minuta
Фиксен ретејнер Kohezgjatja 30 minuta
Проѕирна фолија Kohezgjatja 15 minuta
Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - метал Kohezgjatja 20 minuta
Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - порцелан Kohezgjatja 30 minuta
Поставување на лингвален фиксен апарат во горна и долна вилица Kohezgjatja 60 minuta
Гингивектомија Cmimi i sherbimit: Kohezgjatja 60 minuta
Prosthetics
Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme Kohezgjatja 15 minuta
Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje Kohezgjatja 15 minuta
Riparimet protetike Kohezgjatja 15 minuta
Rebasimi i nënshtruar protezave Kohezgjatja 15 minuta
Riparon rimeso Kohezgjatja 30 minuta
Kurora metalike qeramike Kohezgjatja 120 minuta
Kurora dhe ura jo metalike qeramike Kohezgjatja 30 minuta
Bërja e nofullës Kohezgjatja 150 minuta
Протетика препарација Cmimi i sherbimit: Kohezgjatja 90 minuta
Протетика препарација Cmimi i sherbimit: Kohezgjatja 150 minuta
Stomatologji estetike
Mbushës buzësh hialuronikë Kohezgjatja 30 minuta
Mbushja e brazdave nasolabiale Kohezgjatja 30 minuta

Lokacion: Радовиш

Stomatologji e Përgjithshme
Kontroll Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimi i kanaleve rrënjësore Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimi i dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimin e dhëmbit Kohezgjatja 30 minuta
Nxjerrja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit Kohezgjatja 30 minuta
Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj Kohezgjatja 30 minuta
Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë Kohezgjatja 30 minuta
Zbardhja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Ласер Kohezgjatja 30 minuta
Ортодонција
Ортодонтска контрола Kohezgjatja 15 minuta
Падната брекета Kohezgjatja 15 minuta
Ребондирање на брекети Kohezgjatja 15 minuta
Фиксен ретејнер Kohezgjatja 30 minuta
Проѕирна фолија Kohezgjatja 15 minuta
Отисоци, сликање, панорама Kohezgjatja 15 minuta
Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - метал Kohezgjatja 30 minuta
Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - порцелан Kohezgjatja 30 minuta
Поставување на лингвален фиксен апарат во горна и долна вилица Kohezgjatja 60 minuta
Prosthetics
Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme Kohezgjatja 15 minuta
Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje Kohezgjatja 15 minuta
Riparimet protetike Kohezgjatja 15 minuta
Rebasimi i nënshtruar protezave Kohezgjatja 15 minuta
Riparon rimeso Kohezgjatja 30 minuta
Kurora metalike qeramike Kohezgjatja 30 minuta
Kurora dhe ura jo metalike qeramike Kohezgjatja 30 minuta
Bërja e nofullës Kohezgjatja 30 minuta
Rezervoni terminin tuaj