Shërbimet tona mbajnë buzëqeshjen tuaj

Me shume te qeshur, me shume fat

Lokacion: Скопје

Stomatologji e Përgjithshme

Kontroll

Stomatologji e Përgjithshme

RTG Intraor

Stomatologji e Përgjithshme

Profilaksia lokale e fluorit

Stomatologji e Përgjithshme

Profilaksia lokale e fluorit

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i kanaleve rrënjësore

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimin e dhëmbit

Stomatologji e Përgjithshme

Nxjerrja e dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit

Stomatologji e Përgjithshme

Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj

Stomatologji e Përgjithshme

Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë

Stomatologji e Përgjithshme

Zbardhja e dhëmbëve

Ортодонција

Постава на фиксни протези

Ортодонција

Ортодонтска контрола

Ортодонција

Падната брекета

Ортодонција

Фиксен ретејнер

Ортодонција

Проѕирна фолија

Ортодонција

Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - метал

Ортодонција

Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - порцелан

Ортодонција

Поставување на лингвален фиксен апарат во горна и долна вилица

Ортодонција

Гингивектомија

Prosthetics

Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme

Prosthetics

Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje

Prosthetics

Riparimet protetike

Prosthetics

Rebasimi i nënshtruar protezave

Prosthetics

Riparon rimeso

Prosthetics

Kurora metalike qeramike

Prosthetics

Kurora dhe ura jo metalike qeramike

Prosthetics

Bërja e nofullës

Prosthetics

Протетика препарација

Prosthetics

Протетика препарација

Stomatologji estetike

Mbushës buzësh hialuronikë

Stomatologji estetike

Mbushja e brazdave nasolabiale

Lokacion: Радовиш

Stomatologji e Përgjithshme

Kontroll

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i kanaleve rrënjësore

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimin e dhëmbit

Stomatologji e Përgjithshme

Nxjerrja e dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit

Stomatologji e Përgjithshme

Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj

Stomatologji e Përgjithshme

Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë

Stomatologji e Përgjithshme

Zbardhja e dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Ласер

Ортодонција

Ортодонтска контрола

Ортодонција

Падната брекета

Ортодонција

Ребондирање на брекети

Ортодонција

Фиксен ретејнер

Ортодонција

Проѕирна фолија

Ортодонција

Отисоци, сликање, панорама

Ортодонција

Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - метал

Ортодонција

Поставување на класичен фиксен апарат во горна и долна вилица - порцелан

Ортодонција

Поставување на лингвален фиксен апарат во горна и долна вилица

Prosthetics

Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme

Prosthetics

Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje

Prosthetics

Riparimet protetike

Prosthetics

Rebasimi i nënshtruar protezave

Prosthetics

Riparon rimeso

Prosthetics

Kurora metalike qeramike

Prosthetics

Kurora dhe ura jo metalike qeramike

Prosthetics

Bërja e nofullës

Punonjesit

Ne jemi ketu per buzeqeshjen tuaj

Д-р Александра Панева

<p>Доктор по дентална медицина. Дипломира на Стоматолошки факултет Скопје 2019 та година. Во т...

Спец. Д-р Ксенија Јанкова

Спец. Др. Ксенија Јанкова-специјалист по ортодонцијаи сопственик на стоматолошките центри во Скопје ...

Д-р Емилија Кочовска

Доктор на стоматологија, дипломирала на Стоматолошки факултет Скопје 2002 година. Работи во Дента лу...

Д-р Сара Лазарова

<p>Доктор по дентална медицина. Дипломирала на Стоматолошки факултет Скопје 2020 та год, а вед...

Богданка Стојанова

стоматолошка сестра...

Афродита Стевкова

стоматолошка сестра...